Skip to main content

CCIA Timiș lansează un nou proiect dedicat dezvoltării carierei și formării de profesioniști

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează conferința de lansare a Proiectului “Formare profesională în sprijinul creșterii eficienței angajaților pe piața muncii în Regiunea Vest”.

Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2021, între orele 11.30-12.30, pe platforma Zoom a CCIA Timiș.

Sunt invitate să participe persoane care au calitatea de angajați, inclusiv persoane fizice autorizate (PFA) și întreprinderi individuale (i.i.), din mediul urban și rural, care au domiciliul stabil într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest, cu vârsta cuprinsă între 25 ani – 65 ani, care doresc să-și îmbunătățească competențele profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă, cu scopul de a se putea încadra într-o funcție corespunzătoare unei calificări mai avansate.

La eveniment vor participa membrii echipei de proiect, reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate care pot contribui la succesul proiectului, firme. 

Participanții la conferința de lansare a proiectului vor avea ocazia de a afla detalii despre programele de formare profesională ce se vor derula în cadrul proiectului și despre avantajele participării la aceste cursuri.

Programele de formare profesională sunt următoarele:

Cursuri de perfecționare/specializare/inițiere

Designer grafică – Cod COR 216601 (120 ore)

Manager de proiect – Cod 242101 (60 ore)

Competențe sociale și civice (120 ore)

Cursuri de calificare 

Agent de curățenie clădiri și mijloace de transport – Cod COR 5149.1.2 (360 ore)

Florar-decorator – Cod COR 6112.1.3 (360 ore)

Zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor – Cod COR 7141.2.1 (720 ore) 

Brutar-patiser-preparator produse făinoase – Cod COR 7412.2.2 (360 ore)

Operator introducere, validare și prelucrare date – Cod COR 4113.2.1 (720 ore)

Avantajele participării la aceste cursuri: Cursurile sunt gratuite și sunt autorizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională din Județul Timiș;

Se oferă servicii de tutorat și programe de formare a competențelor digitale și lingvistice;Rezultatele învățării dobândite sunt recunoscute și validate;Program flexibil de învățare; Utilizarea de noi tehnologii prin oferirea unui acces ușor și rapid la materialele de instruire;Sunt respectate principiile egalității de șanse și nediscriminarea.

Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul:https://zoom.us/meeting/register/tJAkcuCgqD4jGNPLgdUWDcFP1ck73NRdUmIm

Data limită de confirmare a participării: 24 mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.