Skip to main content

Spectacol de excepție, mâine la Timișoara! Campioni mondiali de tango și recital de tango argentinian, pe scenă la Cinema Timiș

Two to Tango va urca pe scena Cinema Timiș din Timișoara, alături de argentinianul Marcos Marthin, cantautor și muzician de tango, în spectacolul Piazzolla Tango Night.

Piazzolla Tango Night este un recital dedicat marelui compozitor Astor Piazzolla și geniului său componistic. Tango-ul argentinian este revoluționat de către Astor Piazzolla, care aduce elemente de muzică clasică și de jazz în lucrările sale.

Muzicienii Indrei Irina (pian) si Indrei Robert (bandoneon), sunt membrii fondatori ai Asociației Cluj Tango Orchestra, prima orchestra de tango argentinian din regiunea Transilvaniei, formată din muzicieni români profesioniști, membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau ai Operei Naționale din Cluj Napoca.

Aceștia au concertat la Casa Regală, pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate.

Marthin Marcos este un muzician complet de tango argentinian, care vine din Buenos Aires, dintr-o familie unde tango ul este la mare prețuire. O voce gravă și autentică, Marthin cântă în limbajul „Lunfardo”, al cântăreților de tango din Buenos Aires.

Cei trei muzicieni revin la Timișoara, de această dată fiind însoțiți pe scenă de dansatori de tango argentinian profesioniști, tocmai din Argentina!

Yanina Muzyka și Emmanuel Casal sunt campioni mondiali de Tango Escenario la „Buenos Aires Mundial 2021”! Sunt apreciați pentru spectacolele lor pasionale și spectaculoase pe scena internațională de tango. 

Se alatură în această poveste de tango și dansatorii Școlii Tango Malena din Timișoara: Silviu Gușat & Bianca Laudacescu, Luciana Mag & Iani Mag și Magdalena Borș & Alex Miron, cupluri care vor completa tabloul serii.

Evenimentul va alea loc mâine, de la ora 19:00, la Cinema Timiș, o locație recent renovată și repusă în circuitul cultural al orașului, un loc iubit de timișorenii de toate vârstele.

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua iabilet.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.