Skip to main content

Traficantul cu Ferrari, prins drogat la volan! Era sub influența cocainei

Un cunoscut constrabandist din vestul țării, supranumit „împăratul traficului cu țigări” s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins drogat la volan.

Este vorba despre Cosmin Mladin, din Arad, care a fost oprit de polițiști, pe Calea Radnei din municipul de pe Mureș, pe data de 9 aprilie, după ce au primit un pont că acesta ar fi sub influența cocainei, la volan.

Tras pe dreapta de oamenii legii, individul a refuzat testul cu aparatul antidrog, motiv pentru care a fost dus la cel mai apropiat spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Acum, au venit rezultatele, care atestă că Mladin era sub influența drogurilor de mare risc.

Cosmin Mladin este în atenția procurorilor DIICOT de ani buni, fiind considerat unul dintre cei mai importanți traficanți de țigări din vestul României.

În 2021, a fost vizat de o anchetă amplă, în urma căreia oamenii legii au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic de țigări și spălare de bani.

La vremea respectivă, procurorii DIICOT au descins la 157 de locuințe din Arad, dar și din alte județe, însă Cosmin Mladin, liderul rețelei, a fost de negăsit. Ulterior, acesta s-a predat Poliției, fiind arestat preventiv pentru o scurtă perioadă de timp, iar ulterior a fost plasat în arest domiciliu.

Totodată, în timpul perchezițiilor, procurorii DIICOT au pus sechestru asupra mai multor bunuri ale persoanelor bănuite că ar face parte din grupul infracțional, printre care și mașina la volanul căreia a fost prins Mladin, un Ferrari-ul roșu, care i-a fost restituit după un timp.

Acum, „împăratul traficului de țigări” s-a ales cu un nou dosar penal, pentru conducerea unui autoturism sub influența cocainei și a rămas și fără permis de conducere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.