Skip to main content

Nicolae Robu și-a depus candidatura pentru Primăria Timișoara!


Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL, și-a depus vineri, 26 aprilie 2024, candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei și a fost validat de Biroul Electoral Municipal Timișoara.

„Mi-am depus candidatura cu hotărârea fermă ca, înțelepțit după înfrângerea din 2020, împreună cu echipa și cu suportul timișorenilor iubitori de Timișoara, să scoatem orașul din declinul pe care l-a cunoscut în ultimii ani și să facem din Timișoara orașul în care oamenilor le este drag să trăiască. Vom valorifica oportunitatea extraordinară pe care o avem acum, ca puterea să fie a celor implicați în aceste candidaturi, atât la municipiul Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș și la nivel național. Noi suntem optimiști că vom câștiga alegerile la toate aceste niveluri, iar atunci, în coerență de administrare publică, de guvernare locală și națională, vom răspunde așteptărilor oamenilor”, a spus Nicolae Robu în momentul depunerii oficiale a candidaturii.

Alături de Nicolae Robu, au fost prezenți la depunerea oficială a candidaturii Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților și candidatul Alianței PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș, Vasile Blaga, președintele interimar PNL Timiș, Cristian Bușoi, președintele interimar PNL Timișoara, Ionuț Gaiță, directorul de campanie al lui Nicolae Robu, membri de partid și susținători.  

Nicolae Robu și-a prezentat planurile pentru oraș în Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara. Acesta prevede proiecte pentru modernizarea și dotarea spitalelor care aparțin municipalității, reamenajarea clădirilor în care funcționează unități de învățământ, crearea de noi creșe, dezvoltarea infrastructurii rutiere și înnoirea parcului auto al STPT. 


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.