Skip to main content

Spectacol pe cinste, în ziua de Florii, la Timișoara! Andreea Voica, Daniela Condurache și Traian Stoiță, pe scena Sălii Capitol!

De Florii, Târgul de Paști se îmbracă în straie de sărbătoare, iar timișorenii sunt așteptați la un spectacol inedit.

Așadar, Fântâna cu Pești, precum și Piața Unirii vor fi împodobite, pentru a întâmpina cum se cuvine Intrarea Domnului în Ierusalim.

De asemenea, tot pentru a marca această sărbătoare, atelierele creative din Piața Victoriei vor avea tematică florală, vor fi organizate concerte în Piața Libertății cu invitați de seamă, iar sala „Capitol”, a Filarmonicii „Banatul”, va răsuna în acordurile folclorului autentic.

Mâine, de la ora 18:00, se va desfășura spectacolul de Florii, intitulat „Azi, la noi cântă tot natul”, la Filarmonica „Banatul”.

În ultimii trei ani, timișorenii au sărbătorit Floriile alături de „flori” ale folclorului românesc, din toate zonele țării. În acest an, spectacol vor face Andreea Voica, Daniela Condurache și Traian Stoiță.

Alături de ei vor urca, pe scena Filarmonicii „Banatul”, în acest format inedit, actrița Alina Ilea, preotul Vasile Bădescu, antrenorul de fotbal Alexandru Pelici, omul de radio Ioana Sapianu, Mirela Castelli, director Casa Auto, avocatul Doru Julean și alte nume cunoscute și prețuite, fiecare, în domeniul său de activitate.

Invitații vor fi acompaniați de orchestra „Ansamblului Timișul” și însoțiți de tineri dansatori. Dirijor va fi Deian Galetin, iar coregrafi, Maria Topciov și Ciprian David.

Spectacolul va fi prezentat de Florin Mihoc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.