Skip to main content

La un pas de tragedie! Un copilaș a căzut într-un bazin plin cu apă

S-a dat alarma, în această după-amiază, după un apel care sesiza un copil căzut într-un bazin cu apă.

Totul s-a întâmplat în satul Iohanisfeld, din comuna Otelec, județul Timiș, unde mai multe echipaje de intervenție au ajuns de urgență.

Din primele informații, băiețelul în vârstă de doar doi anișori a fost adus de părinți, în vizită, din America, și, în timp ce se juca alături de alți copii în grădina casei, și-a pierdut echilibrul și a ajuns pe fundul unui bazin plin cu apă.

Din fericire, părinții erau în apropiere și au intervenit rapid, l-au scos din apă și au început imediat manevrele de resuscitare.

La fața locului a ajuns de urgență și un echipaj medical, care l-a transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

„La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 13:28, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că un minor în vârstă de 2 ani, ar fi căzut într-un bazin cu apă în timp ce se juca cu alți copii în grădina unui imobil din localitatea Iohanisfeld”, transmite IPJ Timiș.

Cazul este anchetat pe polițiști, care, conform uzanțelor, au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.