Skip to main content

Tragedie fără margini! O fetiță de 4 anișori a murit, la Spitalul de Copii din Timișoara, după ce a fost lovită de o mașină

Este durere fără margini în familia unei copile de 4 ani, care a fost lovită în plin de o mașină, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, pe o stradă din Orăștie, județul Hunedoara, unde fetița a traversat neregulamentar.

Șoferul unui autoturism nu a mai putu face nimic pentru a evita impactul, iar echipele de intervenție care au ajuns la fața locului au evaluat imediat victima.

Au constatat că fetița este în stare foarte gravă, motiv pentru care, după ce a primit primele îngriiri medicale, a fost transferată la Spitalul de Copii din Timișoara.

Din păcate, medicii de aici nu au putut face minuni, iar în această dimineață, a fost anunțat decesul micuței.

„La data de 25.04.2024, o fetiță de patru ani a sărit în fața unui autoturism care circula pe strada Pricazului, din Orăștie, fiind rănită, după care a fost dusă de conducătorul auto la UPU Orăștie.
Ulterior, fetița de 4 ani, care, lăsată nesupravegheată de părinți s-a angajat în traversarea străzii Pricazului în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind accidentată grav, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara”
, transmite IPJ Hunedoara.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele tragediei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.