Skip to main content

Eveniment special pentru timișoreni! Mâine vor putea călători cu vaporașul, din oraș până la Otelec!

Mâine va avea loc Festivalul Gastronomic Internațional Gasztró Majális, la Otelec, motiv pentru care STPT pune la dispoziția timișorenilor o cursă unică pe Bega, cu vaporașul.

Pe lângă mijloacele de transport în comun disponibile pentru cursa Timișoara-Otelec, anul acesta, cu ocazia unui eveniment care celebrează gustul și savoarea, STPT vine în întâmpinarea timișorenilor cu o cursă specială, cu vaporașul.

Astfel că, ambarcațiunea va pleca de la Catedrala Mitropolitană (Flora), la ora 8:30, urmând ca plecarea din portul de la Otelec spre Timișoara să fie la ora 17:00.

Costul unui bilet este de 40 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, îmbarcarea la bord pentru această cursă făcându-se doar pe bază de programare, întrucât sunt disponibile doar 45 de locuri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.