Skip to main content

PSD și-a desemnat candidații și ordinea pe listă pentru CL și CJT! Sorin Ionescu și Alexandru Iovescu, în vârful listelor

Conducerea PSD Timiș a anunțat, astăzi, candidații, dar și ordinea lor pe listă, pentru funcțiile de consilieri județeni și municipali. 

Sorin Ionescu, fost subprefect al județului, este cel care va deschide lista pentru Consiliul Local Timișoara, iar Alexandru Iovescu este primul pe lista candidaților la CJT.

În contextul alianţei electorale PSD-PNL, listele vor fi comune, iar partitatea va fi de 1:1 pentru Consiliul Judeţean Timiş şi de 1:1,5 pentru Consiliul Local Timişoara, în favoarea PNL.

Iată cum arată listele PSD:

CONSILIUL LOCAL TIMIŞOARA

-Sorin Ionescu

-Andra Lăpădat

-Alexandru Szatmari

-Roxana Iliescu

-Răzvan Barta

-Alexandru Mateuț

-Geanny Marinică

CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ

-Alexandru Iovescu

-Aura Danielescu

-Radu Țoancă

-Gabriela Popovici

-Alexander Degianski

-Ioan Szatmari

-Cristian Hațegan

-Luminița Țundrea

-Mihaela Șora

-Claudiu Baias

Dacă pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, candidaţii şi listele PSD-PNL sunt comune, în restul localităţilor din judeţ alianţa nu funcţionează la fel de bine.

Astfel, doar în 70 de comune şi oraşe vor fi candidaţi unici (40 de la PSD şi 30 de la PNL), iar în alte 30 de UAT-uri, cele două partide îşi dispută funcţiile de primari.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.