Skip to main content

Băiatul care a murit în teribilul accident provocat de un șofer băut, era fotbalist! Denis avea 21 de ani

Părinții și prietenii tânărului care a fost ucis, în Vinerea Mare, într-un accident rutier înfiorător, sunt îngenunchiați de durere.

Denis Drîndă avea 21 de ani și toată viața înainte, însă totul s-a încheiat într-o fracțiune de secundă, când prietenul lui, cu cre era în mașină, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul a intrat în plin, într-un zid din beton de pe marginea drumului.

CITEȘTE ȘI: Video: Cinci victime, după un accident îngrozitor, provocat de un șofer băut! Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc

Teribilul accident s-a petrecut pe raya localității Băița din județul Hunedoara, iar pentru Denis, impactul a fost devastator.

Inima lui a încetat să mai bată, iar medicii care au depus toate eforturile să i-o repornească s-au declarat neputincioși.

Băiatul de 21 de ani era fotbalist la CSO Retezatul Hațeg, iar vestea că a murit a căzut ca un trasnet peste coechiperii lui.

„Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Denis Drîndă, un tânăr fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg, care a decedat în după-amiaza zilei de astăzi într-un accident rutier.Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Jocurile din Liga 4 din această etapă vor începe cu un moment de reculegere în memoria tânărului și talentatului fotbalist!”, a postat Asociația Județeană de Fotbal Deva.

Șoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 23 de ani, este acum cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru că pe lângă decesul lui Denis, accidentul s-a soldat și cu două persoane rănite.

În momentul în care fost testat cu etilotestul, acesta a indicat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.