Skip to main content

CCIA Timiș readuce în atenția timișorenilor EZOTERIC Fest! Ediția din acest an va începe în curând

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a 28-a.

Festivalul pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie, se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri Timiș, în perioada 9 – 12 mai.

Vor participa peste 70 de expozanți și conferențiari din toată țara.

Se vor regăsi în standuri: produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatura specifică tematicii, consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, proceduri radiestezice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii. Vor fi prezenți specialiști în ezoterism, cu lansări de carte și sesiuni de autografe.

De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va încânta asistența cu muzică terapeutică, iar în exterior va funcționa Târgul de produse tradiționale.

Orar zilnic de funcționare: 10:00-20:00.

Tarif bilet intrare: 15 lei/zi

Cei interesați pot afla informații suplimentare la tel. 0741 700 153, Aura Culea și/sau 0741 700 148, Vladimir Culea, organizatori expo.

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul: www.ezotericfesttimisoara.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.