Skip to main content

Două victime, după un accident rutier! Una dintre ele, găsită de salvatori fără semne vitale

A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarecare, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, iar un om a rămas blocat într-unul dintre ele.

Accidentul s-a petrecut pe DN 79, în apropierea localității Zimand Cuz din județul Arad, unde au ajuns de urgență medici, pompieri și polițiști.

Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre mașini a fosr aruncată pe câmpul de pe marginea drumului.

După ce victima încarcerată. o femeie de 66 de ani, a fost scoasă din mașină, a fost stabilizată de echipajul de pe ambulanța SMuRD de Terapie Intensivă, apoi a fost transportată la spital.

O altă victimă, un bărbat de 51 de ani, era conștientă și cooperantă, la sosirea echipelor de intervenție.

Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a refuzat să fie dus la spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.