Skip to main content

Primiţi cu circul? Urmează două luni cu spectacole captivante, ateliere creative și prezentări publice, în cartierele Timişoarei

Școala de Circ din Timișoara lansează un eveniment inovator și captivant, care va redefini experiența culturală și comunitară pentru locuitorii orașului.

Sub numele de INSPIR. Impuls în Cartiere, acest proiect îndrăzneț va avea loc pe parcursul a aproape două luni, începând cu 9 mai și desfășurându-se până la 28 iunie.

Proiectul își propune să creeze o platformă vibrantă pentru dezvoltarea socială și activarea comunității din Timișoara, aducând împreună publicuri diverse într-un cadru al interacțiunii culturale și educaționale contemporane.

Prin intermediul unui hub de circ contemporan și artă de stradă, INSPIR. Impuls în Cartiere va oferi spectacole captivante, ateliere creative și prezentări publice, toate desfășurate în locații neconvenționale din diferite cartiere ale orașului.

Organizat de Școala de Circ din Timișoara, o instituție cu tradiție în organizarea de spectacole de circ contemporan, evenimentul va beneficia de participarea unor invitați speciali din Franța.

Această colaborare internațională promite să aducă un suflu nou și o perspectivă fresh asupra artei circului și a formelor de exprimare artistică.

Prin INSPIR. Impuls în Cartiere, Școala de Circ din Timișoara dorește să ofere oportunitatea participanților de toate vârstele și background-urile să experimenteze direct magia și emoția circului contemporan.

De la spectacole captivante la ateliere interactive, acest eveniment promite să fie o călătorie fascinantă în lumea artei și creativității.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.