Skip to main content

Gest șocant, în ajunul Învierii! Un bărbat și-a dat foc în grădină, sub ochii soției și ai copiilor

Un bărbat de 53 de ani din județul Timiș a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a autoincendiat de față cu toată familia.

Deocamdată nu se știe ce l-a împins pe om să recurgă la acest gest extrem, însă cei care îl cunosc spun că era abătut în ultima vreme.

În această după amiază a mers în grădina casei, a a aprins un chibrit și și-a dat foc.

Fiul și nepotul lui, ambii în vârstă de 17 ani au văzut ce se întâmplă și au aruncat imediat cu apă pe el, pentru a stinge flăcările.

Speriată, soția a sunat la 112 și a cerut ajutor, însă până la sosirea echipelor de intervenție, incendiul a fost stins.

Bărbatul a scăpat cu viață, însă are arsuri de gradul 2 și 3, pe mai bine de 60% din suprafața corporală.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.