Skip to main content

VIDEO Mizerie de nedescris în bucătăria unui restaurant din Lugoj! Inspectorii OPC au dispus închiderea temporară a localului

Mizerie, mucegai, resturi de mâncare, ustensile de lucru și cuptoare neigienizate corespunzător, cu depuneri masive de murdărie și grăsime arsă. Asta au găsit inspectorii OPC într-un restaurant din Lugoj.

Verificările inspectorilor OPC au vizat restaurantul Papa’s, aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL.

Neregulile depistate au fost multe. Printre acestea se numără păstrarea produselor preparate atât în spațiul frigorific neigienizat corespunzător, cât și la temperatura ambientală, direct pe paviment, folosirea unor produse și materii prime congelate și refrigerate lipsite complet de informații sau cu depuneri masive de gheață, folosirea unor produse murate, preparate în unitate, cu modificări organoleptice sau folosirea unor recipiente pentru deșeurile menajere fără capac și pedala.

Totodată au fost depistate condiții igienico-sanitare precare, în blocul alimentar, precum: pereți cu zone cu mucegai, tavane cu tencuială și zugrăveli exfoliate, țevi și racorduri de gaz ruginite, ustensile de lucru și cuptoare neigienizate corespunzător, cu depuneri masive de murdărie și grăsime arsă.

În plus, operatorul economic nu avea autorizațiile vizate la zi.

În urma neregulilor constatate comisarii CJPC Timiș au dispus următoarele sancțiuni: două amenzi contravenționale în cuantum total de 7.000 lei, oprirea definitivă de la comercializare și scoaterea din circuitul consumului uman a produselor neconforme și au dispus propunerea de închidere temporară a unității pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.