Skip to main content

Tragedie în Sămbăta Mare! Un bărbat a murit ars de viu! Vecinii lui au fost evacuați, după ce garsoniera victimei a luat foc

S-a dat alarma, în această noapte, puțin înainte de ora 02:00, când un martor a sunat la 112 și a anunțat un incendiu la un imobil de garsoniere tip P+1.

Flăcările au pornit la parterul clădirii situate pe strada Independenței din municipiul Caransebeș, unde au ajuns de urgență, mai multe echipaje de intervenție.

La sosirea pompierilor, mai mulți locatari părăsiseră deja blocul inundat de fum, iar alții au fost evacuați de salvatori.

În paralel, echipele de intervenție au început să stingă flăcările și să caute posibile victime.

Din nefericire, în garsoniera în care a pornit incendiul, au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 44 de ani.

„La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și două echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Echipajele de pompieri au evacuat 6 persoane de pe etajul 1, iar alte 12 persoane s-au autoevacuat. În interiorul locuinței de unde a pornit focul a fost descoperit un bărbat decedat, în vârstă de 44 de ani”, transmite ISU Caraș-Severin.

În urma evenimentului au ars mobilier și articole textile și s-au deteriorat pereții și tavanul locuinței.

De asemenea, au fost afectați de fum pereții holului de la parter.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.