Skip to main content

Ești în căutarea unui job? AJOFM Timiș organizează o nouă Bursă a Locurilor de Muncă!

AJOFM Timiş organizează o nouă Bursă Locurilor de Muncă!

Evenimentul are loc în data de 14 mai, între orele 8 și 16.00, într-o locație nouă, și anume Centrul Regional de Afaceri Timişoara – Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22”

La nivelul Județului Timiș, Bursa Locurilor de Muncă este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – entităţi dedicate creşterii pieţei muncii şi facilitării accesului la oportunităţi în carieră. Bursa Locurilor de Muncă oferă oportunitatea unică de a aduce împreună candidaţi calificaţi şi angajatori din diverse domenii şi sectoare”, transmite AJOFM Timiș.

Astfel, indiferent dacă sunteţi în căutarea unei noi provocări profesionale sau doriţi să vă extindeţi echipa, puteți să exploataţi oportunităţile prezentate.

Angajatorii care vor să participe la Bursă trebuie să își rezerve standuri destinate recrutării, în acest sens trebuie să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante la adresa de email: ajofm.tm@anofm.gov.ro sau prin fax: 0256/294234, până ȋn data de 8 mai. Participarea nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul AJOFM Timiș, Bdul Republicii, nr. 21, Timişoara sau la numărul de telefon: 0256/294231.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.