Skip to main content

Copilă arsă cu ţigara, pe frunte! Un nou caz revoltător, anchetat de poliţiştii hunedoreni

Şirul violenţelor în care protagonişti sunt copiii, par fără sfârşit, doar în ultimele două zile în spaţiul public ajungând trei astfel de incidente.

Cel mai recent caz este al unei fete de 12 ani, care a fost agresată de alta, de 14 ani, pe fondul unei discuţii contradictorii.

Din primele informaţii, copilele, ambele din municpiul Hunedoara, s-ar fi certat din cauza unui băiat, iar lucrurile au degenerat.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa mâine, pe mai multe străzi din oraș! Aquatim lucrează pe Demetriade și Surorile Martir Caceu

Fata de 14 ani a bruscat-o pe rivala sa şi a ars-o cu o ţigară pe frunte.

“În data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat polițiștii unei patrule de polițe locală care au sesizat faptul că, în data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercație între copii. Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții”, transmite IPJ Hunedoara.

Victima, agresoarea şi prietena acesteia, au fost duse la la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violențe.

CITEŞTE ŞI: Cinema Timiș se redeschide luna viitoare! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe

Vă reamintim că alaltăieri, în spaţiul public au apărut imagini cu o fată de 11 ani care a fost lovită cu palmele şi picioarele şi chiar călcată pe cap, de alte două copile, în curtea unei şcoli din Deva.

Într-o altă filmare, făcută tot în Deva, un băiat de 14 ani este umilit şi bătut de un altul, care voia să îi ia banii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.