Skip to main content

Cinema Timiș se redeschide luna viitoare! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe

Cinefilii care aşteaptă să vadă un film la Cinema Timiş nu mai au de aşteptat! Luna viitoare vor avea loc primele proiecții.

Muncitorii mai au de făcut ultimele retușuri înainte ca cinematograful să fie deschis. Primele proiecții vor avea loc în a doua săptămână a lunii octombrie.

Sala mare este prevăzută cu 570 de locuri și va putea găzdui atât proiecţii de film, cât şi conferinţe internaţionale sau festivităţi de absolvire a anului şcolar sau universitar.

Sala mare va avea ecran fix, sistem de sunet pentru cinema şi concerte, în timp ce sala în care a fost Club 30, va fi dotată cu trei ecrane mici, sistem de sunet pentru concerte, piese de teatru, spectacole sau conferinţe şi va avea o capacitate de 100 de locuri pe scaune.

La intrarea în clădire va fi amenajată o gradină verticală cu sisteme de iluminat integrate, iar la parter, vor fi o cafenea, un snack-bar, casieria şi garderoba.

Valoarea lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Timiş se ridică la 20 de milioane de lei obiectivul fiind inclus pe lista de investiţii a Primăriei, încă din 2019, atunci când a fost lansată şi licitaţia pentru proiectare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.