Skip to main content

Se oprește apa mâine, pe mai multe străzi din oraș! Aquatim lucrează pe Demetriade și Surorile Martir Caceu

Aquatim anunță că din cauza lucrărilor de conectare a unor conducte pe Demetriade și Surorile Martir Caceu, apa va fi oprită pe mai multe străzi adiacente.

Așadar, mâine între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Surorile Martir Caceu și Feleacul. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Surorile Marir Caceu, Anghel Saligny, Feleacul, Craiova, Constanța și Retezat (inclusiv la Punctul Termic).

Tot mâine, în același interval orar, 8-18, se vor executa trei conectări de conducte la intersecțiile străzii Aristide Demetriade cu străzile Foișor, Frigului și Stuparilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Aristide Demetriade, Foișor, Frigului, Stuparilor și Albinelor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.