Skip to main content

Agenţi FBI, la Timişoara, pentru un eveniment la care participă şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, şi secretarul de stat, Alexandru Rogobete, vin mâine, la Timişoara, pentru a dezbate subiectul integrităţii şi al şi practicilor anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice.

Este un eveniment la care vor participa şi reprezentanţi ai Departamentului de Justiție al SUA, precum şi ai FBI.

CITEŞTE ŞI: Copilă arsă cu ţigara, pe frunte! Un nou caz revoltător, anchetat de poliţiştii hunedoreni

Este vorba despre agenți guvernamentali federali din Statele Unite cu atribuții în domeniul combaterii corupției, care vor prezenta mecanisme anti-corupție în achiziții publice.

De asemenea, la eveniment vor fi şi reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, autorităților locale şi ai Organizației Mondiale a Sănătății.

Evenimentele planificate sunt susținute de către Biroul OMS în România ca parte a asistenței tehnice acordate Ministerului Sănătății pentru implementarea PNRR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.