Skip to main content

Video: Momentul în care un angajat ISU coboară în rapel şi îl salvează pe militarul care a stat suspendat, 24 de ore, la etajul 7 al unui bloc din Timişoara

Criza din Timişoara, generată de un angajat MApN, care a ameninţat că se aruncă în gol, de la etajul 7, a luat sfârşit.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a stat 24 de ore pe pervazul ferestrei, iar patru negociatori au încercat să îl convingă să renunţe la gestul extrem.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Căutări disperate, după ce un copil a fost înghiţit de ape! Din păcate, băiatul a fost găsit mort

Cum totul a fost în zadar, în această dimineaţă, echipele de intervenţie au recurs la o altă metodă.

Un alpinist, angajat al ISU Banat, a intrat în apartamentul de deasupra, iar de acolo a coborât în rapel.

Militarul s-a speriat, a păşit în interiorul locuinţei, iar echipele de intervenţie care aşteptau acest moment, l-au imobilizat.

Vă reamintim, Marius Vostea, în vârstă de 37 de ani, a urcat ieri, în jurul orei 10:30, pe pervazul ferestrei, ameninţând că se aruncă în gol.

Zeci de echipe de intervenţie, rude, colegi şi prieteni, au încercat, timp de aproape 24 de ore să îl convingă să renunţe la gândurile sinucigaşe.

La faţa locului a fost adusă şi o saltea pneumatică, iar patru negociatori au intrat în apartament pentru a sta de vorbă cu el.

Bărbatul le-a cerut să stea pe hol şi i-a ameninţat că dacă Intră în cameră, se aruncă în gol.

Atât în cursul zilei de ieri cât şi azi noapte, le-a cerut de mai multe ori apă, mâncare şi ţigări.

Bărbatul este angajat al MApN din anul 2007, iar la ultima evalouare psihologică, în 2022, a fost declarat „apt limitat”.

CITEŞTE ŞI: Direcţia cu acronim hilar, în care sportul şi transportul feroviar sunt la pachet! “Cadoul”administraţiei Fritz pentru Culiţă Chiş, care şi-a recâştigat postul, în instanţă

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.