Skip to main content

Alertă, după dispariţia unei adolescente! Fata a fost dată în urmărire naţională

Sunt căutări ample, la această oră pentru găsirea unei fete de 17 ani, despre care nimeni nu mai ştie nimic, de aproape 24 de ore.

Larisa Alexandra Codoba a dispărut din Centrul de Sănătate Mintală Copii din Deva, unde era împreună cu un reprezentant al Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

CITEŞTE ŞI: Video: Momentul în care un angajat ISU coboară în rapel şi îl salvează pe militarul care a stat suspendat, 24 de ore, la etajul 7 al unui bloc din Timişoara

Într-un moment de neatenţie al angajatului DGASPC, fata s-a făcut nevăzută, iar ulterior a fost anunţată Poliţia.

Oamenii legii face apel şi la populaţie, pentru găsirea ei, astfel că cei care au informaţii despre ea, sunt rugaţi să sune la 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Fata are următoarele semnalmente: 1,60 m, 40-45 kg., ochi căprui, păr șaten-deschis la rădăcină și șaten-închis la vârfuri, tuns la nivelul umerilor, are tăieturi cicatrizate pe ambele brațe, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou negru, cu model de culoare galbenă pe piept și jeans de culoare albastru deschis.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.