Skip to main content

VIDEO: Căutări disperate, după ce un copil a fost înghiţit de ape! Din păcate, băiatul a fost găsit mort

Scafandri, pompieri, echipaje medicale, dar şi voluntari, au intervenit pentru găsirea unui copil de 10 ani, care a dispărut în Crişul Negru.

Alarma s-a dat după ora 17:00, când un martor a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut trupul unui copil, plutind în zona localităţii Tinca din judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Direcţia cu acronim hilar, în care sportul şi transportul feroviar sunt la pachet! “Cadoul”administraţiei Fritz pentru Culiţă Chiş, care şi-a recâştigat postul, în instanţă

Un elicopter SMURD şi mai multe drone au survolat zona, pentru găsirea băiatului în vârstă de 10 ani, iar după două ore scafandrii au scos din apă, trupul neînsufleţit al copilului.

„În jurul orei 19.30, după aproximativ două ore de căutări, copilul a fost găsit de scafandri, la o adâncime de circa 2.50 – 3 metri, însă din nefericire, băiatul nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia. În acest context, tragem, din nou, un semnal de alarmă referitor la pericolul pe care îl implică ignorarea măsurilor specifice de prevenire a înecului, adresându-vă rugămintea de a supraveghea în permanență, copiii aflați în apă sau în proximitatea acesteia, de a vă scălda și de a le permite copiilor să se scalde doar în locuri special amenajate pentru înot. De asemenea, vă recomandăm să nu intrați în apa rece înfierbântaţi, după ce aţi stat foarte mult timp la soare și să evitați scăldatul solitar sau pe timp de noapte”, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.