Skip to main content

Direcţia cu acronim hilar, în care sportul şi transportul feroviar sunt la pachet! “Cadoul”administraţiei Fritz pentru Culiţă Chiş, care şi-a recâştigat postul, în instanţă

După ce a câştigat procesul în care a contestat schimbarea din funcţia de director al Direcţiei Generale Drumuri, Poduri, Parcaje şi Reţele de Utilităţi din Primăria Timişoara, Culiţă Chiş revine pe post.

Teoretic. Pentru că în realitate, funcţia respectivă nu mai există, iar administriaţia Fritz, obligată de instanţă, a trebuit să îi creeze una special pentru el.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD, Alfred Simonis, cere Biroului Permanent al Senatului să îl revoce pe Alin Nica din Consiliul Naţional de Integritate

Iar asta înseamnă înfiinţarea unei noi structuri, denumită Direcţia Generală Proiecte şi Lucrări Municipale pentru Sport şi Transport Feroviar, pe scurt Direcţia Generală PLMSTF.

Prescurtarea numelui i-a atras atenţia consilierului local Dan Diaconu, care consideră că totul a fost cu intenţie.

“Este foarte trist ce facem noi aici, cu Direcţii care se construiesc în baza unor competenţe  de un anumit nivel, cu acronime de grădiniţă… mă încearcă un sentiment de tristeţe, cu privire la modul în care am ajuns să facem aceste lucruri, sau să le dezbatem, pentru că nu o să le facem împreună, doar cu scopul de a fenta, într-un fel, decizia instanţei”, a spus consilierul local, Dan Diaconu.

Înfiinţarea noii Direcţii a fost supusă votului aleşilor locali, în şedinţa din această seară, iar proiectul prevede şi numărul de angajaţi care vor lucra în această structură.

Este vorba despre 35 de posturi, care au fost redistribuite din  cadrul aparatului de specialitate al primarului, de la consilieri şi inspectori până la paznici, şoferi şi muncitori calificaţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imagini înfiorătoare în Franţa, unde un refugiat sirian a înjunghiat 4 copii şi 2 adulţi! Scenele cumplite au fost filmate de un trecător

Cu 14 voturi “pentru” şi 5 ‘împotrivă”, proiectul a trecut, astfel că DGPLMSTF va deveni funcţională, şi va fi condusă de Culiţă Chiş.

“Eu sper să terminăm, într-un final, cu organigrama, pentru vorbim de mai bine de 2 ani şi jumătate de stabilirea organigramei, de mutarea oamenilor dintr-o parte în alta. Cred că deciziile  şi sentinţele judecătoreşti trebuie respectate ad-litteram. Nu ştiu dacă prin această formă, vor fi respectate astfel încât să nu se ajungă la litigii, la conflicte între angajaţi, pentru că randamentul nu va fi cel care trebuie, pentru că pe oameni trebuie să îi folosim acolo unde se pricep. Nu vreau să discut despre denumirea acestei direcţii, doar că unirea sportului cu transportul feroviar nu dă foarte bine”, a spus viceprimarul Cosmin Tabără.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.