Skip to main content

Reacţia viceprimarului Ruben Laţcău, după ce edilul din Ghiroda a anunţat că se retrage din parteneriatul cu Timişoara şi Dumbrăviţa

Tensiunile generate de eliminarea a 12 curse de transport public pe ruta Timişoara-Ghiroda şi retur se accentuează.

Supărat că nici el, nici locuitorii comunei nu au fost consultaţi cu privire la acest subiect, primarul din Ghiroda vrea să rupă orice colaborare cu Primăria Ghiroda.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Incendiu uriaş, provocat de o mână criminală! Pompierii au luptat aproape două zile, cu flăcările

Şi-a retras reprezentantul din SMTT şi acum vrea să iasă şi din asocierea pentru cumpărarea a 25 de troleibuze noi, ceea ce pune în pericol finanţarea europeană de peste 60 de milioane de lei, care a fost deja aprobată.

Însă, viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău, susţine că riscul pierderii fondurilor europene este inexistent, iar de pierdut va avea doar edilul din Ghiroda, care îşi va dezamăgi locuitorii pentru că aceştia nu vor avea mijloace noi de transport public.

“Este halucinant pentru mine ca un primar să se răzbune politic şi să le facă rău locuitorilor din propria comună. Retragerea Ghirodei din această colaborare nu are niciun impact asupra proiectului. Singurul impact va fi asupra locuitorilor din Ghiroda, care nu vor beneficia de troleibuze noi. Această atitudine a unu primar de a face rău locuitorilor din propria comună este absolut şocantă pentru mine, dar nu este o surpriză. Este în concordanţă cu atitudinea pe care PNL a avut-o în ultimii trei ani, când a subminat proiectele pentru Timişoara şi Timiş, doar din motive politice”, a declarat Ruben Laţcău, pentru Sursa de Vest.

CITEŞTE ŞI: Războiul dintre Dan Dinu şi USR, într-o nouă etapă! Cunoscutul om de afaceri ameninţă cu procese şi face dezvăluiri despre relaţia cu Dominic Fritz

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.