Skip to main content

VIDEO: Incendiu uriaş, provocat de o mână criminală! Pompierii au luptat aproape două zile, cu flăcările

Pompierii care s-au chinuit o zi şi o noapte să lichideze incendiul violent care a cuprins un depozit de paie din judeţul Arad, au finalizat cercetările, iar concluzia este că focul a fost pus intenţionat.

Flăcările uriaşe au cuprins şopronul situat între localităţile Șofronea și Zimandcuz, miercuri seara şi au fost lichidate abia ieri după-amiază.

Proprietarul locaţiei a sărit şi el în ajutor, cu două cisterne cu apă, cu o capacitate de 10.000 respectiv 30.000 de litri, dar oricum, stingerea focului s-a dovedit a fi o misiune grea.

CITEŞTE ŞI: Războiul dintre Dan Dinu şi USR, într-o nouă etapă! Cunoscutul om de afaceri ameninţă cu procese şi face dezvăluiri despre relaţia cu Dominic Fritz

Au ars aproximativ 600 de baloți, pe o suprafață de aproximativ 1000mp, iar pompierii au reuşit să îndepărteze din calea flăcărilor, baloții din proximitatea șopronului.

La finalul intervenţiei, pompierii anunţă că focul a fost pus intenţionat, ceea ce înseamnă că poliţiştii vor ancheta cazul, pentru a stabili cine este piromanul.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacăra, prin folosirea cu intenție a sursei de aprindere în vederea generării incendiului”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]