Skip to main content

Războiul dintre Dan Dinu şi USR, într-o nouă etapă! Cunoscutul om de afaceri ameninţă cu procese şi face dezvăluiri despre relaţia cu Dominic Fritz

Dan Dinu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din Timişoara, reacţionează la postarea de pe pagina de facebook a USR, în care este numit “condamnat penal pentru ultraj”.

Totul în contextul în care în spaţiul public a apărut o fotografie cu Dan Dinu şi Nicolae Robu.

Poza respectivă a devenit subiect de ştire pe site-ul lui Bogdan Marta, fostul consilier personal al primarului Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: Lovitură grea pentru administraţia Fritz! Primarul din Ghiroda îşi pregăteşte ieşirea din proiectul de 60 de milioane de lei pentru achiziţia de troleibuze noi

Articolul a fost preluat imediat de USR Timiş, care a postat pe facebook, un text în care îl denigrează pe Dan Dinu:

“Nicolae Robu pregătește revenirea mafiei, clanurilor și a penalilor la cârma Timișoarei. Nicolae Robu și Dan Dinu, condamnat penal pentru ultraj, pun la cale colaborarea lor în campania de alegeri pentru Timișoara”.

Reacţia lui Dan Dinu nu a întârziat să apară. Omul de afaceri anunţă că va da în judecată USR Timiş, pentru calomnie.

“Problema este campania de denigrare. “Mafiotul, penalul… Tot felul de cuvinte care să vină să ne eticheteze cum că am fi bau-bau. Eu cred că vă uitaţi la foarte multe filme cu mafioţi, de aveţi numai mafioţi în cap. Toate lucrurile acestea va trebui să le probaţi în instanţă, pentru că nu stăm să ne jucăm că unul de la USR s-a gândit să scrie ceva şi să arunce. Aţi mai inventat o chestie: Dan Dinu, penal pentru ultraj. De unde aţi scos-o, măi băieţi? Eu vreau să văd de unde aţi scos-o. Căutaţi bine, căutaţi actele, pentru că o să trebuiască să le prezentaţi în instanţă (… ) Pregătiţi-vă pentru proces! Atât sunteţi de disperaţi, încât să daţi o ştire că Dan Dinu s-a întâlnit cu Nicolae Robu? Atât de mare e disperare? Iar aia cu “penalul pentru ultraj”, vă rog să faceţi rost de documente, că vă pot prin procese, de nu-i adevărat”, a spus omul de afaceri Dan Dinu, într-o înregistrare video pe facebook.

Dan Dinu, care deţine mai multe restaurante în Timişoara, printre care şi Berăria 700, face dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Dominic Fritz colegii lui de partid, înainte de alegerile din 2020.

Antreprenorul spune că întâlnirile USR se desfăşurau în localurile lui, iar Fritz îi cerea ajutorul, pentru a deveni primar.

“Adică Dominc Fritz stă la masă cu penalul, cu mafiotul Dan Dinu şi-l mai şi roagă: <> Ia spune-le, Dominic Fritz, colegilor tăi, cum mârlăiai pe la berărie, să te sprijin. Da, Dan Dinu a stat la masă cu Dominic Fritz. Toate întâlnirile USR se făceau în locaţiile lui Dan Dinu. Aţi uitat lucrurile astea. Atunci, Dan Dinu era ăla bun”, a mai spus omul de afaceri.

Dan Dinu a devenit un personaj cunoscut în Timişoara, în anul 2010, când a început să susţină financiar echipa de rugby a oraşului şi să o consolideze cu jucători importanţi din ţară şi de peste hotare.

CITEŞTE ŞI: Tragedie, în apropiere de Lugoj! Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu camioneta într-un tir!

În 2012 a dat o puternică lovitură de imagine, prin aducerea fostului campion mondial, Chester Williams, sub conducerea conducerea căruia echipa Timişoara Saracens a reuşit să aducă trofeul de campioană, în Banat, două o pauză de 40 de ani.

Fost sportiv de performanţă, în perioada în care a finanţat echipa de rugby, Dan Dinu a câştigat alături de Timişoara Saracens, 10 trofee.

La acea vreme motto-ul echipei era „Noi nu jucăm finale, noi le câştigăm”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.