Skip to main content

Investiţie uriaşă, lângă Timişoara! O mare companie părăseşte oraşul în favoarea unei comune, unde alocă 20 de milioane de euro

Timişoara pierde unul dintre marii investitori, care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro.

Este vorba despre Smart Wood, grupul francez care produce beţe de lemn pentru îngheţată şi cafea.

CITEŞTE ŞI: Jumătate din centrele de permanență din Timiș vor fi desființate din 1 decembrie! Se vor face economii 12 milioane de lei pe an

Compania îşi mută business-ul pe raza comunei Giarmata, unde va crea 250 de locuri de muncă.

“Chiar ieri am avut o întâlnire cu patronul acestei firme din Franţa. A venit să vadă locul unde a achiziţionat aceste teren. Este vorba despre o suprafaţă de 5 hectare, pe drumul comunal care leagă Cerneteazul de drumul principal. Investiţia se ridică la aproape 20 de milioane de euro”, a declarat în exclusivitate, la Sursa de Vest fără Filtru, Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.

Reprezentanţii companiei sunt acum în faza de obţinere a avizelor şi autorizaţiilor.

În câteva zile, Primăria Giarmata va elibera avizul de oportunitate şi certificatul de urbanism, urmând realizarea PUZ-ului, iar peste cel mult un an, vor începe lucrările de construire a halei de producţie.

CITEŞTE ŞI: Fritz răbufneşte la adresa poliţiştilor, după ce a fost chemat la audieri: Să fim verificați până la chiloți

Primarul din Giarmata pune un accent deosebit pe atragerea investitorilor în comună, conştientizând importanţa pe care o are mediul de business, în bunăstarea unei comunităţi.

Tocmai de aceea, vrea să realizeze un parc industrial, pe o suprafaţă de 100 de hectare de teren.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.