Skip to main content

Fritz răbufneşte la adresa poliţiştilor, după ce a fost chemat la audieri: Să fim verificați până la chiloți

Angajările cu cântec făcute de administraţia Fritz, atât în Primărie, cât şi în societăţile din subordine, încept să fie anchetate de instituţiile abilitate.

Astăzi, edilul a fost chemat la Poliţie, entru a da explicaţii despre numirea Cătălinei Jahn, în funcţia de director adjunct al SC Pieţe SA.

Teoretic, aceasta a câştigat concursul pe post, însă poliţiştii au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Cătălina Jahn nu îndeplinea condiţiile necesare.

Mai exact, conform legii, pentru ocuparea unei funcţii de conducere, este obligatorie experienţa pe un post similar.

Doar că comisia de organizare a concursului a eliminat această condiţie.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Științele Vieții, gazda celui mai important eveniment din Banat -TimișoaraFoodSummit

Situaţia îl revoltă pe Fritz, mai ales că este martor în acest dosar, iar astăzi a fost nevoit să le spună poliţiştilor, tot ce ştie. La ieşirea de la audieri, primarul şi-a vărsat nervii pe oamenii legii, printr-o postare acidă pe facebook.

“Am fost chemat să elucidez misterul cum de a câștigat un concurs de director adjunct prima femeie în istoria piețelor, prima persoană venită din afară rețelei existente, absolventă a prestigioasei Freie Universitaet Berlin, cu un master (din Timișoara) în administrarea afacerilor agricole, fluentă în romănă, germană și engleză.  Asta după ce la Piețe SA ultimele două concursuri de director au fost câștigate de bărbați (…) Dar despre concursurile lor nu m-a întrebat nimeni nimic. Până la urmă, ei fac parte dintr-un peisaj de normalitate al corupției și vulgarității cu care pare-se că s-a obișnuit până și poliția în ultimii zeci de ani”, a scris Dominic Fritz, pe facebook.

Primarul mai spune că toţi cei care au intrat în dministraţia locală în ultimii doi ani, s-au ales cu plângeri penale.

Omite însă să explice cum au fost modificate criteriile de angajare, fără a se ţine cont de lege, pentru a ajunge pe posturi, exact cine trebuie.

CITEŞTE ŞI: Aquatim amână lucrările de pe strada Popa Șapcă, pe începutul săptămânii viitoare! Se anunță noi întreruperi de apă

În schimb, Fritz se victimizează, spunând că totul i se targe de la faptul că luptă cu corupţia.

“Miza este evidentă: să-i decredibilizeze înainte să-și poată face treaba și să aibă rezultate. Nu am o problemă să fim verificați până la chiloți. Nu am niciun dubiu că și acest dosar cu concursul suspect se va finaliza cu o clasare. Doar refuz să spun că negrul e alb și albul e negru. Și refuz, împreună cu cei mulți care s-au săturat de normalitatea vulgară a corupției, să cedăm. La Piețe, la fel ca la Horticultura, la STPT sau la Colterm, mergem înainte, facem ordine în inventare care au acoperit pierderi, oprim pierderi care au acoperit furtul, schimbăm oameni care au făcut doar combinații, investim în ce a fost lăsat în paragină. Rezultatele încep să se vadă. Sper să mai fim chemați și la poliție. Avem multe de spus despre hidra care a jefuit orașul în ultimii 30 de ani și cu care ne luptăm”, a mai scris Fritz pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.