UVT organizează cea de a opta ediție a Conferinței naționale „Cultura și educația azi”!

Universitatea de Vest din Timişoara anunță organizarea celei de-a opta ediții a Conferinței naționale „Cultura și educația azi”.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă, 26 noiembrie. Conferința se va derula în format hibrid, fiind anunțată participarea a peste 350 de participanți elevi, studenți, doctoranzi și cadre didactice din mediul preuniversitar și universitar, din țară și din afara țării.

Conferința își propune să reunească într-un spațiu comun teoreticieni, practicieni și studenți din domeniul formării cadrelor didactice, în scopul identificării unor soluții pentru îmbunătățirea, consolidarea și implementarea bunelor practici în formarea cadrelor didactice.

În deschiderea conferinței, începând de la ora 10, în Amfiteatrul A11 al Universității de Vest din Timișoara sunt așteptați să ia cuvântul prorectorul Universității de Vest din Timișoara, Mădălin Bunoiu, președintele CJ Timiș, Alin Nica, inspectorul școlar general IȘJ Timiș, Aura Danielescu, directorul DPPD – UVT, Marian D. Ilie și președinta OSUT, Andreea Argeșanu.

În plenul conferinței vor fi prezentate șapte comunicări având ca tematică predarea și exemple de bună practică.

Lucrările conferinței vor continua cu nouă workshopuri tematice în cadrul cărora vor fi prezentate, analizate și discutate cele 33 de secvențe filmate în timpul activităților desfășurate de participanți cu elevii, în proiectele lecțiilor filmate. Din aceste 33 de proiecte de lecție cu secvență filmată, în ultima parte a conferinței vor fi premiate cele mai valoroase 10 proiecte, care au fost în prealabil evaluate și clasificate de către specialiști ai Unității de Cercetare în Educație a Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație din cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.