Skip to main content

Fritz caută ţapi ispăşitori, pentru dezastrul de la Danyflor! Îşi anchetează subalternii, fără a explica de ce Timişoara nu are un adăpost decent pentru câini

Neputinţa administraţiei Fritz de a construi, aşa cum a promis, un adăpost pentru câinii fără stăpân condamnă patrupedele din Timişoara la un trai mizer, în ţarcurile de la Danyflor.

La o săptămână de la izbucnirea scandalului privind condiţiile insalubre în care sunt ţinute animalele, primarul oraşului anunţă extinderea anchetei pe care a cerut-o în primă fază, la adăpostul Danyflor.

CITEŞTE ŞI: 55 de milioane de euro, bani europeni, pentru eficientizarea energetică a blocurilor! Asociaţiile de proprietari nu trebuie să plătească nimic

După ce trei ani nu a făcut nimic pentru animalele fără stăpân, decât să dea peste şase milioane de lei către Danyflor, edilul vrea acum un control la Compartimentul Protecția Animalelor din cadrul Primăriei.

„Măsura vine în contextul anchetei pe care primarul Timișoarei a cerut-o săptămâna trecută cu privire la situația câinilor fără stăpân duși la adăpostul gestionat de Danyflor. Compartimentul Protecția Animalelor este responsabil să verifice la fața locului dacă societatea Danyflor oferă animalelor condițiile cerute de Municipalitate prin contract (…) Misiunea de control a început astăzi, 29.01.2024. În funcție de rezultatele anchetei, vor fi dispuse măsurile necesare, în baza legislației în vigoare”, transmite Primăria Timişoara.

Vă reamintim, administraţia Fritz, prin vocea consilierului local USR, Răzvan Stana, anunţa, în aprilie 2021, ridicarea unui adăpost de câini la cele mai înalte standarde.

La vremea respectivă, conform declaraţiilor USR, se lucra la documentaţia tehnică pentru investiţia care urma să fie gata în 2022.

De atunci însă, nu s-a mai întâmplat nimic, în afară de intabularea terenului din zona Şagului – Freidorf, unde ar trebui construit adăpostul.

CITEŞTE ŞI: Turist olandez, mort după ce a fost surprins de o avalanșă în Munții Banatului!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.