Skip to main content

Turist olandez, mort după ce a fost surprins de o avalanșă în Munții Banatului!

Trei turiști olandezi au fost surprinși în această dimineață de o avalanșă în Munții Țarcu! Unul dintre ei a murit.

Cei trei se aflau într-o expediție montană pe Vârful Căleanu din Munții Țarcu! Mai exact au venit în România pentru a face helischi. Au urcat cu elicopterul până în vârful muntelui, la peste 2.100 de metri altitudine, iar de acolo au vrut să coboare în stațiunea Muntele Mic pe schiuri. La un moment dat însă, cei trei au fost surprinși de o avalanșă. Doi dintre ei au reușit să scape, în timp ce un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit decedat sub zăpadă.

Astăzi, la ora 12.00, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la Centrul de Primiri Urgențe a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanșă. Din primele verificări s-a stabilit că în această dimineață, în timp ce se aflau într-o expediție montană pe Vârful Căleanu din Munții Țarcu, 3 cetățeni olandezi ar fi fost surprinși de o avalanșă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă și transport la spital cu elicopterul”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga spitalului, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.