Skip to main content

Criminalul care a ucis în bătaie o bătrână, trimis în judecată! Femeia a fost înjunghiată și lovită cu o cărămidă în cap

Tiberiu Denes, bărbatul de 47 de ani, care a ucis cu sânge rece, o bătrână de 77 de ani, din Timişoara, a fost trimis în judecată.

Crima teribilă s-a petrecut la mijlocul lunii august, în locuința femeii de pe strada Clăbucet. Bărbatul a intrat peste bătrână în casă, cu scopul de a-i fura acesteia obiectele de valoare. Au urmat apoi scene desprinse din filmele de groază. Bărbatul a început să o lovească pe femeie, a înjunghiat-o cu un cuțit în torace și a lovit-o în cap, de mai multe ori, cu o cărămidă.

În urma rănilor suferite, bătrâna a murit la spital.

Criminalul a fost prins de polițiști chiar în locuința femeii, după ce a leșinat. Acum, după ce au strâns suficiente probe, procurorii au dispus trimiterea în judecată a bărbatului.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului D.T., în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracțiunilor concurente de omor calificat, faptă prev. de art. 188 alin. 1-art. 189 alin. 1, lit. d) C.pen. (omorul pentru a înlesni sau ascunde săvârșirea unei infracțiuni) și tâlhărie calificată, faptă prev. de art. 233-art. 234 alin. 1, lit. a) și f) C.pen. (prin folosirea unei arme asimilate și violare de domiciliu), totul cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Timiș.

Individul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru infracţiuni comise în România şi în Germania.

CITEȘTE ȘI: Video: Criminalul femeii din Calea Şagului, dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

CITEȘTE ȘI: Alertă, la Timișoara, după o crimă înfiorătoare! O femeie a fost omorâtă în bătaie, în propria casă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.