Skip to main content

Video: Criminalul femeii din Calea Şagului, dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Tiberiu Denes, bărbatul de 47 de ani, care aseară a ucis cu sânge rece, o bătrână de 77 de ani, din Timişoara, a fost dus, în urmă cu puţin timp, în faţa judecătorilor.

El este acuzat că a lovit-o cu sălbăticie pe femeie, cu o cărămidă, provocându-i leziuni care i-au provocat decesul.

CITEŞTE ŞI: TM2023, un amestec de bâlci, într-un oraş vasal clanurilor de romi! Daniel Funeriu critică dur ceea ce se întâmplă în Timişoara

După audierile de azi-noapte, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum magistraţii judecaă cererea de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a intrat aseară, în apartamentul femeii, cu gândul de a o jefui.

A profitat de faptul că uşa de intrarea în bloc a fost lăsată deschisă de cineva, a urcat până la etajul trei şi a bătut la uşa bătrânei de 77 de ani.

Femeia i-a deschis, iar asta i-a adus moartea, pentru că individul avea gânduri necurate.

A lovit-o cu o cărămidă în cap, iar după ce femeia a căzut inconştientă, pe podea, agresorul şi-a umplut o geantă cu lucruri de valoare şi a vrut să fugă.

Doar că a leşinat şi a fost găsit de poliţiştii alertaţi de vecini, chiar în bucătăria victimei.

Individul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru infracţiuni comise în România şi în Germania.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat și tâlhărie.

În fapt, s-a reținut că în data de 15 august 2023, în jurul orelor 18:00, în timp ce se afla în apartamentul victimei din Timișoara, în scopul sustragerii de bunuri și sume de bani, inculpatul ar fi lovit victima cu obiecte contondente la nivelul capului și al corpului, în zone vitale, dar și cu un obiect tăietor – înțepător în torace, lovituri care au avut ca urmare producerea unui stop cardio – respirator și politraumatisme și care au provocat leziuni ce au condus la decesul acesteia la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.