Skip to main content

Alertă, la Timișoara, după o crimă înfiorătoare! O femeie a fost omorâtă în bătaie, în propria casă

O anchetă de amploare este în plină desfășurare la Timișoara, după ce locatarii uni bloc de strada Clăbucet, au auzit țipete disperate, dintr-un apartament învecinat.

Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns de urgență medici și polițiști care au descoperit o femeie, de aproximativ 70 de ani, desfigurată în bătaie.

Victima a fost preluată de o ambulanță, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a murit înainte de a ajunge la spital.

UPDATE 1:

Din primele informații, se pare că un individ a intrat peste femeie în casă și a luat-o la bătaie, cu scopul de a o jefui.

A lovit-o cu bestialitate, cu o cărămidă, însă bătrâna, cu ultimele puteri, a reușit să deschidă ușa apartamentului și să strige după ajutor.

La scurt timp agresorului i s-a făcut rău, a leșinat, așa că a fost găsit de oamenii legii, chiar la locul crimei.

A fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, după care va fi audiat și reținut pentru fapta îngrozitoare pe care a comis-o.

Mâine, va fi dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 2:

Criminalul, în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, este un cunoscut al oamenilor legii, pentru că în ultimii ani a comis mai multe infracțiuni, atât în România, cât și peste hotare.

UPDATE 3:

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani,ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuința acesteia de pe strada Clăbucet din Timișoara. La fața locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat și condus la sediul politiei.În urma loviturilor aplicate, femeia a decedat la spital”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.