Skip to main content

Adolescent dispărut de două zile, dintr-o casă de tip familial! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

Polițiștii au început o anchetă după ce au fost alertați cu privire la dispariția unui adolescent de 15 ani, dintr-o casă de tip familial.

Băiatul a plecat în seara zilei de miercuri, din casa familială din localitatea Mădăraș, din județul Bihor. Imediat, angajații instituției au alertat Poliția, iar oamenii legii au început să-l caute.

La data de 20 decembrie a.c., la ora 18.40, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din sat Mădăras, comuna Mădăras, județul Bihor, că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, un tânăr de 15 ani, SZABÓ ÁRPÁD EMANUEL, instituționalizat în respectivul centru, a plecat voluntar de pe raza localității de domiciliu și nu a mai revenit. Acordul de mediatizare a fost primit la data de 22 decembrie, în jurul orei 11.00”, transmite IPJ Bihor.

Adolescentul a mai fost plecat voluntar, fiind găsit, de fiecare dată, de polițiști.

Băiatul are următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1,72 m, greutate aproximativ 64 de kg., constituție normală, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă albă, pantaloni negri, pantofi sport alb cu roșu, căciulă neagră, rucsac negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.