Skip to main content

PPC Energie, sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara!

Teatrul Național din Timișoara a învestit anul Capitalei Europene a Culturii cu valorile comunicării și ale colaborării, acestea fiind cele mai importante moșteniri pe care principiile CEaC le lasă viitorului, transmit reprezentanții TNTm.

Plecând de la realitatea că antreprenoriatul cultural reprezintă o treaptă de evoluție pentru dezvoltarea prin cultură, educație și civilizație a oricărei societăți, compania PPC Energie a luat decizia de a deveni Sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara.

Acest angajament onorează Teatrul Național și reprezintă, fără doar și poate, o atitudine exemplară a PPC Energie, care își asumă viziunea de amploare a investiției pe termen lung în evoluția societății prin cultură. Este, în fond, o investiție în educația și în profesionalismul generațiilor următoare, cu toate beneficiile de calitate a vieții, de bunăstare și, de asemenea, materiale, pe care le generează doar un mediu social stabil din punct de vedere cultural și educațional.

Decizia PPC Energie de a deveni Sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara propune o formulă de colaborare între cultură și economie, esențială în construcția socială, pe care Teatrul Național a experimentat-o în cadrul Anului Capitalei Europene a Culturii când jumătate din fondurile necesare prezenței actorului american John Malkovich, a orchestrei Academiei din Viena, conduse de dirijorul Martin Haselbock și a sopranelor Susanne Susanne Langbein și Chen Reiss, cu spectacolul The Infernal Comedy, în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, au fost asigurate prin sponsorizare, unul dintre sponsorii acestui eveniment susținând Teatrul Național întregul an 2023. 

Cu sprijinul PPC Energie, Teatrul Național va susține această schimbare majoră de mentalitate, ca exemplu de bune practici privind responsabilitatea asumată și împărtășită de mediul economic și  cel al Culturii”, susțin reprezentanții Teatrului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.