Skip to main content

PPC Energie, sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara!

Teatrul Național din Timișoara a învestit anul Capitalei Europene a Culturii cu valorile comunicării și ale colaborării, acestea fiind cele mai importante moșteniri pe care principiile CEaC le lasă viitorului, transmit reprezentanții TNTm.

Plecând de la realitatea că antreprenoriatul cultural reprezintă o treaptă de evoluție pentru dezvoltarea prin cultură, educație și civilizație a oricărei societăți, compania PPC Energie a luat decizia de a deveni Sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara.

Acest angajament onorează Teatrul Național și reprezintă, fără doar și poate, o atitudine exemplară a PPC Energie, care își asumă viziunea de amploare a investiției pe termen lung în evoluția societății prin cultură. Este, în fond, o investiție în educația și în profesionalismul generațiilor următoare, cu toate beneficiile de calitate a vieții, de bunăstare și, de asemenea, materiale, pe care le generează doar un mediu social stabil din punct de vedere cultural și educațional.

Decizia PPC Energie de a deveni Sponsor oficial al Teatrului Național din Timișoara propune o formulă de colaborare între cultură și economie, esențială în construcția socială, pe care Teatrul Național a experimentat-o în cadrul Anului Capitalei Europene a Culturii când jumătate din fondurile necesare prezenței actorului american John Malkovich, a orchestrei Academiei din Viena, conduse de dirijorul Martin Haselbock și a sopranelor Susanne Susanne Langbein și Chen Reiss, cu spectacolul The Infernal Comedy, în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, au fost asigurate prin sponsorizare, unul dintre sponsorii acestui eveniment susținând Teatrul Național întregul an 2023. 

Cu sprijinul PPC Energie, Teatrul Național va susține această schimbare majoră de mentalitate, ca exemplu de bune practici privind responsabilitatea asumată și împărtășită de mediul economic și  cel al Culturii”, susțin reprezentanții Teatrului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.