Skip to main content

Anchetă de proporţii, după ce trei copile au dispărut fără urmă! Una dintre ele, chiar de pe drumul spre şcoală

Poliţiştii fac cercetări pentru găsirea a trei fete despre care nimeni nu mai ştie nimic, de aproximativ 24 de ore.

Două dintre ele au plecat ieri după amiază, dintr-o casă de tip familial din Uricani, judeţul Hunedoara, iar de atunci, sunt de negăsit.

Mozeș Alexandra, în vârstă de 17 ani, are următoarele semnalmente: înălțime 1,62 m., greutate aproximativ 70 kg., păr negru, tuns peste umeri, ochi negri, fața ovală.

Csicso Iuliana Maria, de 15 ani, prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,40 m., greutate aproximativ 44 kg., păr castaniu creț, tuns până la umeri, ochi căprui, față ovală, ten închis, (nu se cunoaște ce articole vestimentare purtau cele două minore la momentul plecării voluntare).

CITEŞTE ŞI: UVT se alătură elitei academice globale! Clasare de top în Times Higher Education Subject Ranking 2024

O altă dispariţie a fost semnalată în municipiul Hunedoara, unde mama unei adolescente de 16 ani, care disperată ajutorul poliţiştilor şi al populaţiei, pentru a-şi găsi fiica.

Patricia Delia Pistinciu a plecat ieri dimineaţă la școală, iar din acel moment, nimeni nu mai ştie nimic despre ea.
Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m., greutate 58 kg., păr de culoare roșcată, lung.

Ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată cu un trening de culoare maro-deschis.

Fetele au fost date în urmărire naţională, iar poliţiştii le solicită celor care au informaţii care pot duce la gasirea lor, să contacteze cea mai apropiată unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

CITEŞTE ŞI: Şoferul care a provocat accidentul cu patru victime, era beat şi avea permisul suspendat pentru că urcase drogat la volan

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.