Skip to main content

Topul Firmelor din Județul Timiș, la ediție aniversară! CCIAT marchează 30 de ani de excelență în afaceri

CCIA Timiș organizează cea de-a 30-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Gala aniversară are loc în această seară la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Eveniment simbol al elitei afacerilor timișene, ediția de anul acesta marchează 30 de ani de când Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și întreg sistemul cameral din România organizează cel mai important eveniment de business care celebrează excelența în afaceri.

Realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, pe baza informaţiilor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2022 reunește 14.649 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 37.330 care au depus la timp bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.873 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare – Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Totodată, 160 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Diploma de Onoare și Trofeul „30 de ani de Excelență în Afaceri” va fi acordat unei firme, membră a CCIA Timiș încă de la înființare în 1991, care a reușit timp de 30 de ani să își mențină locul pe podiumul învingătorilor.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde diplome aniversare și premii speciale unor companii de elită pentru realizări de excepție.

Premiile speciale sunt oferite de CCIAT unor companii pentru merite deosebite, în afara clasamentului Topul Firmelor care este unic și unitar la nivel național si care cuprinde: locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate + Trofeul de Excelență acordat companiilor care timp de 10 ani consecutiv s-au clasat pe primele trei locuri.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș este disponibil pe: https://top.cciat.ro/.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media.

Invitații se vor bucura de un dineu festiv și de momente artistice de excepție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.