Skip to main content

Timișoara devine capitala europeană a dansului! Cei mai talentaţi dansatori din 20 de ţări vin în oraşul de pe Bega

Dacă iubiți dansul, grația și strălucirea atunci, cu siguranță trebuie să fiți prezenți la Timișoara Open Championship, concursul internațional de tradiție organizat de Clubul Magnum Team.

În 2023, anul în care Timișoara are titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard la Adulți, un prestigios eveniment de dans.

CITEŞTE ŞI: Agenţi FBI, la Timişoara, pentru un eveniment la care participă şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila

Competiția se va desfășura Complex Senator, în 10 septembrie, și va reuni în orașul de pe Bega, dansatori de primă mărime din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România.

În cadrul acestei competiții participanții vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step și se vor întrece pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția începe la ora 8.00 și durează pînă la ora 22. Galele, pe categorii, vor începe la ora 18.00.
Programul cuprinde categorii de vârsta și de clasa, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

În plus, în cadrul acestui eveniment publicul va avea parte de momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

”De fiecare dată când am organizat competitții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum o noua generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, spune Diana Avram, de la Magnum Team.

Evenimentul face parte din programul Promovarea Sportului de Performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european 2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.