Skip to main content

Timișoara devine capitala europeană a dansului! Cei mai talentaţi dansatori din 20 de ţări vin în oraşul de pe Bega

Dacă iubiți dansul, grația și strălucirea atunci, cu siguranță trebuie să fiți prezenți la Timișoara Open Championship, concursul internațional de tradiție organizat de Clubul Magnum Team.

În 2023, anul în care Timișoara are titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard la Adulți, un prestigios eveniment de dans.

CITEŞTE ŞI: Agenţi FBI, la Timişoara, pentru un eveniment la care participă şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila

Competiția se va desfășura Complex Senator, în 10 septembrie, și va reuni în orașul de pe Bega, dansatori de primă mărime din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România.

În cadrul acestei competiții participanții vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step și se vor întrece pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția începe la ora 8.00 și durează pînă la ora 22. Galele, pe categorii, vor începe la ora 18.00.
Programul cuprinde categorii de vârsta și de clasa, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

În plus, în cadrul acestui eveniment publicul va avea parte de momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

”De fiecare dată când am organizat competitții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum o noua generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, spune Diana Avram, de la Magnum Team.

Evenimentul face parte din programul Promovarea Sportului de Performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european 2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.