Skip to main content

A luat un pistol în mână şi şi-a amintit de rivalii săi! Ce a urmat i-a uimit şi pe poliţişti

Aflat la izolare, din cauza epidemiei de coronavirus, un bărbat le-a pus gând rău unor foşti prieteni din străinătate, care i-au devenit duşmani.

Şi-a aminitit de neînţelegerile cu ei, aşa că a luat o armă şi le-a transmis un mesaj în stil mafiot.

CITEŞTE ŞI: CJ Timiș a cumpărat echipamente de protecție pentru medici, polițiști, jandarmi, poștași și angajați ai primăriilor din județ

S-a filmat în timp se îşi ameninţa rivalii cu moartea şi a transmis totul live, pe facebook.

Nu s-a gândit nicio clipă că toate mişcările îi sunt urmărite şi de poliţişti, care l-au identificat şi localizat în foarte scurt timp.

„O persoană din localitățile arondate municipiului Caransebeș se afla în direct pe una dintre rețelele de socializare, cu o armă în mână. în timp ce profera acte de amenințare cu moartea la adresa altei persoane. O echipa de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș s-a mobilizat de îndată, constând că se confirmă cele sesizate, identificând în același timp identitatea persoanei din înregistrările video dar și locația în care se afla”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Ajunşi a faţa locului, oamenii legii au constatat că arma cu care individul îşi ameninţa rivalii este una neletală.

Era însă necesară deţinerea unei autorizaţii, pe care bărbatul nu o avea.

CITEŞTE ŞI: Strigător la cer! Asistentă medicală lăsată să sângereze până a murit, pentru că doctorii s-au temut că are coronavirus

Tocmai de aceea, el s-a ales acum cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În timpul percheziţiilor, acasă la bărbat, poliţiştii au găsit atât pistolulfolosit, cât şi înregistrările video ale ameninţărilor.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.