Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CJ Timiș a cumpărat echipamente de protecție pentru medici, polițiști, jandarmi, poștași și angajați ai primăriilor din județ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș a cumpărat echipamente de protecție, în valoare de 1,8 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Strigător la cer! Asistentă medicală lăsată să sângereze până a murit, pentru că doctorii s-au temut că are coronavirus

Mai exact, au fost cumpărate 200.000 de măști și 135.000 de perechi de mănuși.

Toate aceste echipamente de protecție sunt distribuite în aceste zile către toate primăriile din Timiș, către Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, către Inspectoratul de Situații de Urgență, Poliția de Frontieră, la Vamă, către Jandarmerie, la Poșta Română, la spitalele din Timișoara și Lugoj și la medicii de familie”, spune liderul CJT, Călin Dobra.

În plus, CJT a mai procurat 1.000 de combinezoane, 1.000 de perechi de botoșei, 200 l de dezinfectant pentru mâini, dar și dezinfectant pentru suprafețe și dezinfectat pentru drumurile din județ.

CITEŞTE ŞI: Record negativ! 441 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore! Sunt în total peste 5.200 de infectați

Toate aceste echipamente au fost achiziționate de Consiliul Județean Timiș, din fonduri proprii puse la dispoziție pentru combaterea coronavirusului.

Suma totală pe care CJ Timiș a alocat-o este de circa 1,8 milioane lei.

Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2020 14:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login