Skip to main content

CJ Timiș a cumpărat echipamente de protecție pentru medici, polițiști, jandarmi, poștași și angajați ai primăriilor din județ

Consiliul Județean Timiș a cumpărat echipamente de protecție, în valoare de 1,8 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Strigător la cer! Asistentă medicală lăsată să sângereze până a murit, pentru că doctorii s-au temut că are coronavirus

Mai exact, au fost cumpărate 200.000 de măști și 135.000 de perechi de mănuși.

Toate aceste echipamente de protecție sunt distribuite în aceste zile către toate primăriile din Timiș, către Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, către Inspectoratul de Situații de Urgență, Poliția de Frontieră, la Vamă, către Jandarmerie, la Poșta Română, la spitalele din Timișoara și Lugoj și la medicii de familie”, spune liderul CJT, Călin Dobra.

În plus, CJT a mai procurat 1.000 de combinezoane, 1.000 de perechi de botoșei, 200 l de dezinfectant pentru mâini, dar și dezinfectant pentru suprafețe și dezinfectat pentru drumurile din județ.

CITEŞTE ŞI: Record negativ! 441 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore! Sunt în total peste 5.200 de infectați

Toate aceste echipamente au fost achiziționate de Consiliul Județean Timiș, din fonduri proprii puse la dispoziție pentru combaterea coronavirusului.

Suma totală pe care CJ Timiș a alocat-o este de circa 1,8 milioane lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.