Veşti bune pentru biciclişti! Vor avea o pistă de 3 km, lângă Timişoara!

Banii europeni reprezintă un adevărat colac de salvare pentru localităţile ale căror bugete nu permit o dezvoltare accelerată.

Iar dacă mulţi primari preferă să evite complexitatea unui proiect finanţat din astfel de fonduri, chiar dacă este singura şansă reală pentru modernizare, alţii profită la maximum.

CITEŞTE ŞI: Veste de ultimă oră! Fritz anunţă câştigarea unui proiect istoric din fonduri europene: peste 60 de milioane de euro

Este şi cazul edilului din Şag, Flavius Roşu, care acum anunţă că i-a fost aprobat proiectul pentru realizarea unei piste de biciclete.

“Un NOU proiect finanțat din fonduri europene!

Proiectul pentru realizarea de piste pentru biciclete, depus spre finanțare pe PNRR, a fost astazi aprobat! Valoarea investiției este de 2 050 000 lei , aproximativ 3 km de piste pentru biciclete!

Mulțumesc tururor celor care s-au implicat in realizarea și depunerea acestei documentații!”, a scris, primarul din Şag, pe facebook.

La începutul lunii septembrie, edilul comunei de lângă Timişoara anunţa câştigarea finanţării pentru două proiecte depuse prin Anghel Saligny.

Este vorba, despre extinderea sistemului de canalizare menajeră, în valoare, de 17 milioane de lei şi extinderea sistemului de alimentare cu apă, în valoare de 8,1 milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: Investiţie uriaşă, lângă Timişoara! O mare companie părăseşte oraşul în favoarea unei comune, unde alocă 20 de milioane de euro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

Se oprește apa în Timișoara și județ, la început de săptămână! Aquatim anunță o serie de lucrări

Aquatim anunță întreruperea apei la început de săptămână, în Timișoara, dar și în județ!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.