Skip to main content

Zeci de pacienți evacuați dintr-un centru recuperare, în urma unui incendiu! Au intervenit de urgență pompierii

Acoperișul unui centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane cu handicap, cuprins de flăcări!

Incendiul a pornit de la un coș de fum, iar cei aproape 50 de pacienți internați au fost evacuați de urgență.

O angajată a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane cu Handicap Remeți, din comuna Bulz, județul Bihor, a anunțat la 112, izbucnirea unui incendiu la coșul de fum al imobilului.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bulz (SVSU Bulz), cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, aflat la o distanță de cca. 11 km de localitatea Remeți. Sosiți primii la locul producerii evenimentului, membrii SVSU au lichidat rapid incendiul, care se manifesta la acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați”, transmite ISU Bihor.

Echipajele de pompieri militari au acționat pentru căutarea eventualelor focare ascunse, înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și cercetarea împrejurărilor determinante ale acestuia.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă este în curs de stabilire, au ars circa trei metri pătrați material lemnos din structura acoperișului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.