Skip to main content

Povestea emoționantă a lui Tedy, câinele care a fost împușcat de opt ori și a supraviețuit!

Un câine a fost găsit, aproape mort, pe un câmp, dar a avut zile, fiind salvat de câțiva localnici și voluntari.

Povestea patrupedului, botezat Tedy, a început după ce acesta a fost găsit pe un câmp din cartierul arădean, Sânicolau Mic, aproape fără suflare.

Localnicii, cărora le-a ieșit în cale, și-au dat seama că bietul animal este grav rănit, însă ce aveau să descopere era mult mai grav de atât.

Salvatorii câinelui au crezut că a fost lovit de mașină și au cerut imediat ajutorul voluntarilor pentru protecția animalelor, în speranța că vor reuși să îi salveze viața.

Aceștia l-au dus la medicul veterinar, unde au aflat că bietul animal fusese împușcat, iar în corp îi rămăseseră opt alice.

„Iniţial, a fost preluat de reprezentanţii adăpostului canin al municipalităţii, dar l-am luat de acolo pentru că nu aveau condiţiile să-i salveze viaţa. L-am dus în stare gravă la un medic veterinar, care a scos opt alice din corpul câinelui. În zona Sânicolau Mic ar mai fi fost împuşcate animale, după cum ne-au spus unii localnici, de aceea consider că este foarte grav ce s-a întâmplat şi am sesizat Poliţia Animalelor”, a declarat Sonia Turzuman, voluntara care a preluat cățelul, conform jurnaliștilor de la Agerpres.

Medicul veterinar, Raul Tătar, a reușit să îi salveze viața lui Tedy, însă acesta a suferit răni foarte grave: o fractură de maxilar și luxație de mandibulă.

„A ajuns la noi în stare deplorabilă, dar am reușit să-l stabilizăm, iar acum este mult mai bine. Cu ajutorul voluntarilor, sperăm să-i găsim un cămin după ce va fi vindecat”, a declarat medicul veterinar pentru Agerpres.

Cazul patrupedului, care a fost împușcat cu cruzime, a fost postat de voluntari pe rețelele sociale, iar situația i-a pus pe jar pe arădeni, mai ales că Tedy nu este singurul animal care a fost împușcat în acea zonă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.