Skip to main content

Mai puține accidente grave pe autostrada vestului, în primele luni ale anului! Care sunt cele mai periculoase zone?

Mai puține accidente pe autostrada vestului, de la începutul anului și până acum, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut!

Inspectoratul de Poliției al Județului Timiș anunță că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, au avut loc patru accidente de circulație, mai puțin cu două accidente față de aceeași perioadă a anului trecut. În urma acestora, o persoană a murit, față de trei, anul trecut, iar alte trei persoane au fost rănite, cu șase mai puține decât în perioada de referință a anului trecut.

Tronsonul de autostradă cu cel mai mare risc de producere a accidentelor rutiere rămâne în continuare zona PTF Nădlac 2 și nodul rutier Margina din județul Timiș.

Polițiștii anunță că pentru reducerea accidentelor de circulație, au aplicat 3.526 de contravenții în valoare de 981.520 de lei, dintre care 1.743 au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de condus și de repaus.

De asemenea, au fost reținute 235 de permise de conducere pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, circulația pe banda de urgență, efectuarea unor depășiri neregulamentare și altele.

O situație de remarcat este faptul că polițiștii rutieri au depistat în rândul automarfarelor de transport marfă polițele RCA false, numărul depistărilor fiind în creștere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.