Skip to main content

Vrei să scapi de aparatele vechi din casă? Le poţi duce la centrele de colectare Retim sau poţi chema echipele, să ţi le ridice de acasă

În perioada 26 – 30 iunie timișorenii au posibilitatea de a se debarasa de aparatele electrice și electrocasnice pe care nu le mai utilizează.

Primăria Municipiului Timișoara împreună cu ECOTIC, RETIM, Rechoralex, ADID Timiș organizează o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), inclusiv becuri și neoane.

CITEŞTE ŞI: Copii fără copilărie! Obligaţi, de propriii părinţi, să stea în frig, arşiţă sau ploaie, să cerşească

Locuitorii pot solicita celor de la Rechoralex preluarea GRATUTĂ de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase sau au la dispoziție posibilitatea de a preda aceste deșeuri la punctele de colectare puse la dispoziție de Retim.

Punctele de colectare Retim unde se pot preda deșeurile electrice voluminoase sunt:

Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

Calea Moșniței, nr. 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

Strada A. Imbroane, Nr 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)

Str. Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Piata 700, Container colectare DEEE (program NON STOP)

Preluarea de la domiciliu a deșeurilor de echipamente electrice voluminoase se face pe bază de comenzi telefonice la numărul 0755 087 272 (de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00).

CITEŞTE ŞI: Copil luat cu ambulanţa, din sala de examen! Ce alte incidente au fost în Timiş, la Evaluarea Naţională, în Timiş

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.