Skip to main content

Timișoara devine Capitala voleiului de plajă în România. Începe cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley MONS

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul MONS Beach Volley Festival, organizat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, se va desfășura în perioada 23-25 iunie în Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor.

De altfel, complexul sportiv din Parcul Rozelor este cea mai mare bază sportivă dedicată beach volley-ului din țară cu 8 terenuri pe care se pot desfășura activități în paralel.

CITEŞTE ŞI: Vrei să scapi de aparatele vechi din casă? Le poţi duce la centrele de colectare Retim sau poţi chema echipele, să ţi le ridice de acasă

În cadrul MONS, va fi organizată cea mai mare competiție de beach volley din România, la care vor lua parte 102 sportivi și care cuprinde trei turnee:

  • Turneul regional pentru licee – feminin – unde vor fi reprezentate 12 licee din Timișoara și Arad
  • Turneul national de amatori – masculin – unde vor participa 22 de echipe
  • Turneul national de amatori – feminin – care va reuni 17 echipe

Organizăm cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley în parteneriat cu Universitatea de Vest, Junior Chamber International,Timișoara, Clubul Sportiv CSM și Clubul Sportiv Timișoara Youth Sport Academy. În acest weekend îi așteptăm pe timișoreni să vină cu mic cu mare în Baza Sportivă CSM din Parcul Rozelor pentru a se bucura de soare, sport și distracție. Vom avea peste 200 de participanți angrenați în mai multe competiții și multe surprize pentru publicul larg precum volei de plajă, fotbal pe plajă, tras cu arcul, ping pong și alte jocuri organizate pe nisip subliniază Horațiu Regep, organizatorul MONS Beach Volley Festival.

Având obiectivul de a promova practicarea voleiului de plajă ca sport și a angrena cât mai multe familii în jurul conceptului, ziua de vineri, prima zi a festivalului, va fi rezervată unort activități ce va reuni peste 100 de copii de la mai multor cluburi de amatori și afterschool-uri din Timișoara.

Pentru a întregi experiența unui adevărat festival, organizatorii au prevăzut o zonă de relaxare și luat masa de tip food court, o zonă de party-uri, unde vor performa artiști locali și DJs, precum Allia, IST, B.Mike, Addalheido.

CITEŞTE ŞI: Copii fără copilărie! Obligaţi, de propriii părinţi, să stea în frig, arşiţă sau ploaie, să cerşească

De asemenea, se vor desfășura activități sportive pentru comunitate, culminând cu Kids Spuma Party, o petrecere cu spumă care va face deliciul copiilor și părinților.

Festivalul se va încheia duminică cu decernarea diplomelor și medaliilor în cadrul uneri gale festive de premiere a celor mai performante echipe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.