Skip to main content

Timișoara devine Capitala voleiului de plajă în România. Începe cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley MONS

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul MONS Beach Volley Festival, organizat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, se va desfășura în perioada 23-25 iunie în Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor.

De altfel, complexul sportiv din Parcul Rozelor este cea mai mare bază sportivă dedicată beach volley-ului din țară cu 8 terenuri pe care se pot desfășura activități în paralel.

CITEŞTE ŞI: Vrei să scapi de aparatele vechi din casă? Le poţi duce la centrele de colectare Retim sau poţi chema echipele, să ţi le ridice de acasă

În cadrul MONS, va fi organizată cea mai mare competiție de beach volley din România, la care vor lua parte 102 sportivi și care cuprinde trei turnee:

  • Turneul regional pentru licee – feminin – unde vor fi reprezentate 12 licee din Timișoara și Arad
  • Turneul national de amatori – masculin – unde vor participa 22 de echipe
  • Turneul national de amatori – feminin – care va reuni 17 echipe

Organizăm cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley în parteneriat cu Universitatea de Vest, Junior Chamber International,Timișoara, Clubul Sportiv CSM și Clubul Sportiv Timișoara Youth Sport Academy. În acest weekend îi așteptăm pe timișoreni să vină cu mic cu mare în Baza Sportivă CSM din Parcul Rozelor pentru a se bucura de soare, sport și distracție. Vom avea peste 200 de participanți angrenați în mai multe competiții și multe surprize pentru publicul larg precum volei de plajă, fotbal pe plajă, tras cu arcul, ping pong și alte jocuri organizate pe nisip subliniază Horațiu Regep, organizatorul MONS Beach Volley Festival.

Având obiectivul de a promova practicarea voleiului de plajă ca sport și a angrena cât mai multe familii în jurul conceptului, ziua de vineri, prima zi a festivalului, va fi rezervată unort activități ce va reuni peste 100 de copii de la mai multor cluburi de amatori și afterschool-uri din Timișoara.

Pentru a întregi experiența unui adevărat festival, organizatorii au prevăzut o zonă de relaxare și luat masa de tip food court, o zonă de party-uri, unde vor performa artiști locali și DJs, precum Allia, IST, B.Mike, Addalheido.

CITEŞTE ŞI: Copii fără copilărie! Obligaţi, de propriii părinţi, să stea în frig, arşiţă sau ploaie, să cerşească

De asemenea, se vor desfășura activități sportive pentru comunitate, culminând cu Kids Spuma Party, o petrecere cu spumă care va face deliciul copiilor și părinților.

Festivalul se va încheia duminică cu decernarea diplomelor și medaliilor în cadrul uneri gale festive de premiere a celor mai performante echipe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.